Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Exilis /радиочестотен лифтинг/

Системата Exilis предоставя най- модерната радиочестотна технология в света на естетичната медицина за подмладяване на лице, стягане на кожата, третиране на фините бръчки, оформяне контурите на тялото.

Излъчваната от апарата радиочестотна енергия се трансформира в топлина в по – дълбоките слоеве на кожата.

Това води до съкращаване на колагеновите и еластичните влакна, миграция на фибробласти,които допълнително  синтезират нов колаген.

Резултатите са по – стегната и видимо подмладена кожа.

Exilis е една от най – приятните и ефективни, неинвазивни процедури.

Може да се извършва в следните зони: около очи, около уста, брадичка, линията на челюстта, деколте, крака колена, длани, стъпала.

Усещането е за леко затопляне, не изисква възстановителен период.

След процедурата, обработваната зона е леко зачервена,но това отминава в рамките на 15 до 30 мин.

Подходяща е за всеки тип кожа,за мъже и жени.

Препоръчителният курс е 4 до 6 процедури,един път седмично.

Резултатът  продължава да се разгръща с времето, като се задържа най – малко до 6 месеца, след което курсът може да се повтори.

ResizeImage ResizeImage2     ResizeImage3 ResizeImage4
Преди След     Преди След

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

BAAD logo BG 1 1