Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Химически пилинг

himicheski pilingХимическият пилинг е медицинска процедура, при която с локално приложение на определени химически субстанции се цели контролирано отстраняване на повърхностни, средни или дълбоки слоеве на кожата.
Химическият пилинг подобрява регенеративните процеси в кожата, стимулира подновяването на повърхностните и дълбоки структурни елементи. Кожата става по-еластична, хидратирана и блестяща. Химическият пилинг създава усещане за изглаждане на кожата, заличаване на фините линии и бръчки, избистряне на тена, свиване на порите.
himicheski piling2Освен за козметични цели, химическият пилинг намира важно приложение при третиране на белези и постлезионални хиперпигментации от акне,възрастови петна и фотоувредена кожа, лунички, плоски брадавици, актинични кератози и др.
В зависимост от проблема, типа кожа и целта на химическия пилинг, специалистът-дерматолог индивидуално избира пилинг с подходящ състав и концентрация – гликолов, бадемов, пирувиков, салицилов, млечен, TCA и др.
След процедурата се появява леко зачервяване на кожата,което не нарушава ежедневните дейности на пациента .Нанасянето на активна хидратация и фотопротекция е гаранция за успех! За по-добър и естетичен резултат са необходими няколко процедури, през определен период от време!

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1