Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Филъри

fillersДермалните филъри са най-съвременният, бърз, безопасен, минимално инвазивен, нехирургичен метод за подмладяване на лицето. От няколко години хиалуроновата киселина намира широко приложение в естетичната дерматология.

Тя влиза в състава на т.нар. временни дермални импланти. Приложението на перманентните и полуперманентни дермални филъри е силно ограничено поради многото сериозни странични ефекти.

Хиалуроновата киселина е основен компонент на кожата, който спомага за нейната хидратация. С възраста количеството на хиалуроновата киселина намалява, под въздействие на слънчевата светлина, естествения процес на стареене и други фактори. Това води до видимо изтъняване на кожата, дехидратация, промяна в контура на лицето, намаляване на обема и деформация на устните, появата на първите бръчки. С помоща на хиалуроновите филъри се постига временно възстановяване на загубената хиалуронова киселина в кожата. Те се инжектират директно в дермата, точно където е необходимо.

Най-често третираните зони са:

- От носа към ъглите на устата /назолабиални гънки/;

- Устни/оформяне на контур и/или увеличаване на обема/;

- Между веждите /глабеларни бръчки/;

- Скули и брадичка:

Дермалните филъри възстановяват загубения обем, омекотяват чертите на лицето, заличават повърхностни и дълбоки бръчки. Резултатът е видим веднага след процедурата, но пълният ефект се разгръща до 1-2 седмици.

Продължителността на ефекта е от 6-12 месеца. Това зависи от възраста, типа кожа, начин на живот /пушене, излагане на слънце, солариум/, вида на филъра и място на приложение.

Процедурата е бърза, без странични действия.

След инжектиране може да се получи лек оток и зачервяване, които бързо отшумяват и не нарушават ежедневните дейности на пациента.

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1