Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Коригиране на бръчки

Терапията с Ботокс се утвърди като най-успешния нехирургичен метод за третиране на мимическите бръчки. Това са динамичните бръчки, които възникват в резултат на непрекъснатата дейност на лицевата мускулатура при изразяване на емоции – радост, гняв, учудване.

Първите мимически бръчки се появяват към 25 годишна възраст:

В областта на челото /при учудване/;

Между веждите, т. нар. „лъвска бръчка” /при сърдене/;

Около очите, т. нар. „пачи крак” /при широка усмивка/;

Прилагането на Ботокс прави невъзможно съкращаването на лицевите мускули за определен период от време. По този начин бръчките се изглаждат, възпрепятства се образуването на нови и задълбочаване на съществуващите.

Първите промени стават видими на 72 час. Максималният ефект е след 14 дни, а продължителността на ефекта е от 4 до 6 месеца. Корекция може да се направи в рамките на първите 14 дни при необходимост. Следващата апликация на Ботокс се прави след 4-6 месеца и трайността на ефекта се удължава.

Терапията с Ботокс не изисква специална подготовка. Тя е бърз, безболезен и безкръвен метод. Придава по – младежки вид на лицето и свежо излъчване. Погледът става открит и спокоен, без следи от напрежение.

Терапията с Ботокс придобива все по-голяма популярност в световен мащаб. Тя е еднакво подходяща и ефективна както за жени, така и за мъже.

botox1 koregirane brachki1
Преди Преди
botox2 36
След След

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1