Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Мезотерапия

Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, които доставят директно в епидермис, дерма или хиподерма коктейл от витамини, олигоелементи, хиалуронова киселина, колаген, ретинол, вещества, които разграждат мазнините.

Съставките са в различна концентрация, съотношение и количество в зависимост от третирания проблем. Директното инжектиране на активните вещества в сърцевината на проблема позволява да се използват по-високи концентрации, което от една страна е гаранция за максимален резултат, а от друга предотвратява страничните ефекти от системната терапия.

Манипулацията е слабо болезнена. При пациенти с по-нисък праг на чувствителност е възможно прилагането на обезболяващи кремове.

Понякога след процедура се наблюдава зачервяване,лека оточност в третираната зона,чувство за парене и дискомфорт.

Не е изключено и появата на леки синини при по-крехки кръвоносни съдове. Всички тези нежелани ефекти са краткосрочни и изчезват в рамките на няколко дни.

В областа на естетичната дерматология, мезотерапията намира широко приложение при третиране на целулит, стрии, алопеция, косопад, стягане и лифтинг на лице и тяло, подмладяване кожата на лице, шия, деколте и гърба на ръцете!

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1