Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Лифтинг с мезоконци

Лифтингът с мезоконци или т.нар. Тредлифтинг е нов естетичен метод за уплътнение, укрепване и повдигане на отпуснатите тъкани.

Мезоконците са система от игла с поставена в нея тънка монофиламентна нишка.

При изваждане на иглата, конецът се отделя и остава имплантиран подкожно.

В последствие нишката се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава.

Процедурата е атравматична,безболезнена.Не се налага анестезия. Използва се за:

 • Моделиране на лице, шия, деколте;
 • Изглаждане на бръчки, освежаване, изравняване на тена;
 • Намаляване на обеми – редуциране на корем, намаляване на целулитни натрупвания;

Тредлифтингът уплътнява съединителната тъкан, стимулира производството на колагена в кожата, активира възстановителните процеси, повишава микроциркулацията,подобрява мускулния тонус.

Тредлифтингът успешно се съчетава с други естетични процедури – мезотерапия,биоревитализация,пилинг,филъри;

100% биосъвместимост – пълна резорбция на конеца и минимален риск от алергични реакци.

Конци с лифтинг ефект
Silhouette Soft са нов революционен метод за подмладяване в естетичната дерматология.Те комбинират два ефекта – лифтинг и регенериране.

Лифтинг ефекта е незабавен,в резултат от компресията и механичното натягане на тъканите.

Регенеративният ефект се постига постепенно и естествено.

Полимлечната киселина /PLA/, основният компонент на Silhouette Soft, действа на по–дълбоките слоеве на кожата и естествено стимулира производството на колаген.

Това действие,което продължава в течение на времето помага да се повдигнат отпуснатите тъкани, да се оформят  контурите на лицето, линията на долната челюст, шия, вежди.

Процедурата е атравматична. След поставяне на малко количество местна упойка Silhouette Soft се внедрява с помощта на микроигла.

Silhouette Soft е лечение, което може да се адаптира към вашите индивидуални нужди и желания. Препоръчва се за мъже и жени на 30 и повече години, които се опитват да се борят ефективно с признаците на стареене, не желаят да прибягват до по–тежки и инвазивни методи, но търсят реални и естествени резултати.

Befor after

                                                       Преди                                                               След

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

BAAD logo BG 1 1