Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Лазерна епилация

Nd: YAG лазерът ефективно отстранява нежеланото окосмяване във всички части на тялото. С него може да се третират всички типове кожа, като е с доказана безопасност за хора с по – тъмен цвят на кожата.

Всеки косъм минава през 3 отделни фази: 1 – на активен растеж /анаген/, 2 – на обратно развитие/катаген/,3 – на покой /телоген/.Това е важно да се знае, тъй като лазерната светлина унищожава трайно космените фоликули, които в момента на процедурата са в активна фаза на развитие. За съжаление това са само около 15% от космите в третираната зона. Ето защо са необходими серия от процедури/ между 6 и 10, в зависимост от зоната/ за постигане на траен резултат. Процедурите се правят през интервал от 4 до 6 седмици.

За да бъде ефективна процедурата, космите в обработваната зона не трябва да бъдат отскубнати минимум 2- 3 седмици преди лазерната епилация.Космите се отсраняват само чрез бръснене,подстригване или депилиращ крем ден преди процедурата.

Лазерната светлина се поглъща от пигмента в космените фоликули и се трансформира в топлинна енергия,което води до тяхното унищожаване.

След епилацията се забелязва леко зачервяване на кожата, което постепенно се успокоява в рамките на 10 – 15 мин.

laz ep predi     laz ep sled
       
lazerna epilacia predi22     lazerna epilacia sled22
       
lazerna epilacia podmishnici predi     lazerna epilacia podmishnici sled

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1