Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Подмладяваща терапия с естествен колаген

Терапията с естествен колаген е нова стъпка в естетичната дерматология!

 • youngterapy1Поддържа и възстановява колагеновите фибри,които придават контур, стегнатост и тонус на кожата;
 • Намалява образуването на бръчки,като се бори със свободните радикали;
 • Поддържа хидробаланса на зрялата кожа;     

MD – TISSUE е нов медицински продукт, създаден от италианските лаборатории GUNA, на базата на естествен колаген.
Благодарение на фрагментиране на неговата молекула, той не се възприема от организма като чуждо тяло и няма странични действия.
Затова този новаторски, физиорегулативен подход за възстановяване и запазване на кожата, отговаря на всички стандарти и потребности и намира широко приложение в Европа.
MD – TISSUE се въвежда в кожата посредством мезотерапия, като по този начин се осигурява качествена колагенова решетка – „биомрежа”. Отслабването,разкъсването и интоксикацията на колагеновата решетка са основите причини за отпускане, поява на бръчки и стареене на кожата.
Колагеновата терапия се прилага не само като възстановяваща гржа при зряла кожа, но и като ефективен метод за превенция срещу отпускането на лицевия контур при млади жени и мъже.
За да има добър терапевтичен ефект протоколът за приложение е 2 пъти седмично в продължение на 4-5 седмици,т. е. 8 – 10 процедури.

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1