Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Диагностика на коса и кожа

diagnostika kosaКабинетът разполага с модерна апаратура за диагностика на реактивен и хормонален косопад, болести на косъма и възпалителни заболявания на скалпа. С помощта на микрокамера, която увеличава образа до 250 пъти, се улавят невидими с просто око нарушения в структурата, дебелината, гъстотата на космите, както и фини промени в състянието на скалпа.Полученият образ се наблюдава в реално време на монитора от специалистът – дерматолог и пациентът.

diagnostika kojaТова позволява прецизна диагностика на състоянието на косата и скалпа и откриване на нарушения още в първите стадии на заболяването. С помоща на дигитална фотография може нагледно да се оцени резултата. Съответната моментна снимка или видео запис се запазва в досието на пациента. Това позволява проследяване на състоянието, както и оценка на ефективността от приложената терапия!
Дермоанализaторната лампа на Ууд е спомагателно диагностично средство в дерматологичната практика.

Специфичната дължина на вълната / 365нм/ позволява по-обстоен анализ на кожата.lampa uud Определят се степента на хидратация,омазняване, както и дълбочината на хиперпигментациите:
- повърхностни / епидермални/;
- гранични /дермо- епидермални/;
- дълбоки /дермални/;
Това има определящо значение в избора на подходяща терапия,медицинска козметика,макиаж,както и за избора на определени естетични процедури / химически пилинг - повърхностен или средно дълбок/.
Лампата на Ууд е спомагателно средство при диагностичното уточняване на някои микотични и бактериални инфекции, както и за диференциална диагноза на витилиго от други хипопигментни лезии.

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1