Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Отстраняване на бенки

Отстраняването на бенките се извършва след обстоен преглед с дерматоскоп т.нар. дерматоскопия. Отстраняването на бенките се осъществява по две причини:

-От естетична гледна точка - за подобряване на външния вид на кожата;

-По медицинско показание – при рискови и потенциално - канцерогенни бенки;

В зависимост от големината, клиничния вид и разположението на бенките се преценява най-удачния подход за тяхното премахване.

При изпъкнали бенки се прилага т.нар. „shave” ексцизия или плоско отстраняване на нивото на кожата, след прилагане на местна упойка в основата на бенката.

При плоските бенки, които са разположени на нивото на кожата се прилага техника чрез изрязване – „елиптична” или „фузиформена” екоцизия. Този метод е за предпочитане, както за доброкачествени така и за рискови бенки, защото по този начин се отстранява цялата бенка – частта над и под кожата. Оперативната рана се затваря с интрадермален и дермален шев послойно.

Хирургичната процедура се предшества от прилагане на местна упойка и завършва с поставяне на превръзка. Отстранената бенка се изпраща в патохистологична лаборатория, където се изследва от специалист.

otstraniavane benki1     otstraniavane benki2
Преди    След     Преди      След
otstraniavane benki3     otstraniavane benki4
Преди  След     Преди   След

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1