Д-р Диляна Кенолова

От 01.01.2016 г. дерматологичен център Dermasense не работи по договор с НЗОК

logo dermasence

Естетична дерматология

Кожни и венерически болести

Български език  Русский язык  English (UK)

 • Дерматохирургия

  Оперативно отстраняване на бенки, електрокоагулация на доброкачествени кожни образувания, взимане на кожна биопсия и др.
 • Терапия с Ботулинов токсин

  Ботулиновият токсин е най-ефикасен при динамичните бръчки, които се появяват в горната половина на лицето: по челото, между веждите, малките бръчки около очния контур – „пачи крак”.
 • Подмладяваща терапия с естествен колаген

  Терапията с естествен колаген поддържа и възстановява колагеновите фибри, които придават контур, стегнатост и тонус на кожата, намалява образуването на бръчки, като се бори със свободните радикали, поддържа хидробаланса на зрялата кожа
 • 1
 • 2
 • 3

Информация за пациенти

За удобство на пациентите, препоръчително е предварителното запазване на фиксиран час за преглед или консултация.

Записването става на обявените мобилен или стационарен телефон.

Прегледът обикновено продължава около 30 минути. При необходимост се назначават допълнителни изследвания и се уточнява час за контролен преглед.

Извършването на всички манипулации в кабинета се извършва след предварително запознаване на пациента с необходимоста, естеството, резултата и възможноста за нежелани ефекти от съответната процедура.

Това прави задължителна предварителната консултация, която не се заплаща допълнително.

По време консултацията пациентът получава пълна информация за цената на услугата, както и за всички алтернативни методи за решаване на дадения проблем.

Запознавайки се с условията, показанията и противопоказанията, пациентът подписва информирано съгласие.

За лица под 18 години, придружаването от родител-настойник е задължително!

При извършването на всички естетични процедури /ботокс, филъри, химически пилинг, мезотерапия/ в Dermasense, се правят снимки преди и след съответната манипулация за по-голяма обективност на постигнатия резултат.

Те се съхраняват във файла на всеки пациент.

 

Lierac promo

ГЕЛ-КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

КРЕМ ЗА СУХА КОЖА ДНЕВЕН & НОЩЕН

Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox(регистриран патент)и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, той реактивира младостта на кожата, незабавно разкрива блясъка и подхранва в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.

pdf icon Повече информация за продукта

Адрес:

гр. Бургас, 8000
ул. "Александровска" 109
Тел. +359 56 53 11 99
Мобилен +359 899 / 99 58 62

Работно време:

понеделник 13.30 - 17.30 ч.
вторник 10.30 - 17.30 ч.
сряда 13.30 - 17.30 ч.
четвъртък 10.30 - 17.30 ч.
петък 11.00 - 17.30 ч. 

BAAD logo BG 1 1